جهان ابنیه آژند
شرکت جهان ابینه آژند با داشتن سال ها دانش و تجربه و تخصص بالا در زمینه طراحی ، نصب ، اجرا و راه اندازی اتاق تمیز توانسته جایگاه خود را در صنعت کلین روم نمایان سازد.
همچنین خط تولید این شرکت با بهترین و مرغوبترین مواد موجود در امر ساخت و مونتاژ درب و پنجره کلین رومی، چراغ و اینترلاک، تابلو برق قدرت و کنترل، کفشور های استیل و کلیه لوازم موردنیاز جهت اجرای اتاق تمیز، فعالیت داشته است.
همچنین این مجموعه از مشاوره تا اجرای اتاق تمیز را بر اساس استاندارد GMP و قوانین دیگر استانداردهای مرتبط با صنایع و مبانی مربوط به تضمین کیفیت، معتبرسازی و احرازکیفیت را بر عهده میگیرد.
شرکت جهان ابنیه آژند مفتخر است با بالا ترین کیفیت و مطابق با استاندارد های جهانی کلاس های اتاق تمیز پروژه های ساخت را از مرحله طراحی اولیه، ساخت، نصب، اجرا و تست های نهایی ارئه نماید.
1. اتاق تمیز ( کلین روم ) کلاس A-GMP (کلاس 100 استاندارد FED209 و ISO5)
2. اتاق تمیز ( کلین روم ) کلاس B-GMP (کلاس 1000 استاندارد FED209 و ISO6)
3. اتاق تمیز ( کلین روم ) کلاس C-GMP (کلاس 10000 استاندارد FED209 و ISO7)
4. اتاق تمیز ( کلین روم ) کلاس D-GMP (کلاس 100000 استاندارد FED209 و ISO8)
خط تولید ما
۱-تولید درب مخصوص اتاق تمیز
۲-تولید پنجره مخصوص اتاق تمیز
۳-تولید بنچ مخصوص اتاق تمیز
۴-تولید سینی کابل
۵-تولید اتصالات مخصوص کرو
۶-تولید تی گرید
۷-تولید کفشور
۸-تولید کرو آلومینیومی مخصوص اتاق تمیز
رزومه کاری تیم آژند کلین روم
اتاق تمیز چیست؟
اتاق تمیز اصولاً به محیطی گفته میشود که جهت تولید یاتحقیقات علمی و صنعتی در آن فعالیتهایی صورت میگیرد و در این محیط مقدار آلاینده های زیستمحیطی بسیار پایینتر از حد معمول فضای یک محیط بسته میباشد. آلایندههای معمول عبارتند از: گرد و غبار، میکروبهای معلق در فضا و بخار مایعات محیطی. بهطور دقیق تر اتاق تمیز محیطی با آلایش کنترل شده ذرات معلق در فضاست که در هر متر مکعب آن تعداد معینی ذره موجود است. بهطور مثال در ساختار تعریف شده در ISO ۹ برای اتاقهای تمیز تعداد کمتر از ۳۵ میلیون ذره در هر متر مکعب تشریح شدهاست.
جریان هوای هدایت شده به داخل اتاقهای تمیز توسط دستگاه مخصوص تصفیه و فیلتر میشوند و همچنین هوای داخل محیط بهطور دائم در چرخش و تصفیه مجدد قرار میگیرد و توسط دستگاههای تمیزکننده ذرات هوابرد با اثر بر ذرات بسیار ریز میکرونی (HEPA) یا (ULPA) پردازش میشوند تا ذرات ایجاد شده در محیط اتاق تمیز در فیلترها تله شوند.
اتاق تمیز بر اساس تعداد و حجم ذرات معلق در هر واحد از هوا در کلاسهای مختلف تقسیمبندی میشوند. اعداد بزرگی مانند کلاس ۱۰۰ یا کلاس ۱۰۰۰ مربوط به سیستم آمریکایی ردهبندی میباشند و اجازه حضور ذرات با سایز ۰٫۵ میکرومتر یا بزرگتر را در هر فوت مکعب نمیدهند. این نوع استاندارد آمریکایی اجازه درج بالاتر را میدهد پس میتوان پیشبینی کرد که ممکن است کلاس ۲۰۰۰ نیز پدید آید. اعداد کوچکتر به سیستم بینالمللی ایزو ۱-۱۴۶۶۴ مربوط میشوند که از سیستم لگاریتم اعشاری برای تعیین تعداد ذرات معلق در هوا استفاده میکنند که از پایه ۰٫۱ میکرومتر آغاز میشوند و برای نمونه اتاق تمیز کلاس ۵ در بیشترین تعداد مجازش دارای ۱۰۰٬۰۰۰ عدد ذره میباشد. هر دو این استانداردها یک رابطه معکوس دوطرفه بین تعداد و اندازه ذرات معلق در هوا ایجاد کردهاند. به همین دلیل هرگز چیزی به عنوان تعداد صفر ذره معلق در هوا نخواهیم داشت. در جداول مربوط به این استانداردها، خانههای خالی کاربردی نیستند و عدم وجود عدد در آنها نمایانگر عدد صفر نیست.